Gat boren vanuit kruipruimte in de spouwmuur

Jan 124228

 • #1
Hallo,

Ik wil vanuit de kruipruimte een gat boren dat uitkomt in de spouw. Van daaruit wil bedrading naar de deurbel leggen. Het kozijn van de voordeur gaat eruit en wordt vervangen door kunststof. De deurbel wil ik dan vlak naast de deur op de muur bevestigen zodat er niet in het nieuwe kozijn hoeft te worden geboord.

Is een dergelijk gat boren mogelijk voor een doe het zelver? Hoe lang zou mijn boor ongeveer moeten zijn en onder welke hoek zou ik moeten boren? Ik heb iig een boorhamer. De spouw is geïsoleerd met glas/steenwol.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Een gat boren is zo gebeurd. Je kan even een foto laten zien van de onderkant van de vloer en zijn hier mensen die dan wat meer weten. Misschien is het een oplossing te wachten tot het kozijn er uit is kan je van boven naar beneden boren. De vloer is rond de 20 cm en de isolatie is meestal 10 cm.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu