Fietsslot hoe open krijgen ?

Mavcol82

  • #1
Ik heb een dief betrapt tijdens het breken van mijn fietsslot in de tuin. Hij liep heel snel weg. Maar nu past mijn sleutel ook niet meer in de Axa defender slot. Het was zon losse ringslot die ik om de de band had gedaan.
Ik heb geen idee hoe ik de slot af moet halen nu.
Ik heb er een foto bijgezet hoe hij er nu uitziet.




Ik bedenk zelf slijptol maar maakt veel geluid en vind best gevaarlijk zo'n ding met licht. Een ijzerzaag ofzo misschien?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ga even naar een fietsenmaker, toon bewijs dat de fiets écht van jou is. Dan maakt ie hem voor jou open op de (voor de fiets) minst schadelijke manier.

Er zijn volgens google ook gespecialiseeerde bedrijven op dat gebied. Google maar eens met "fietsslot legaal openmaken".

Op dit forum aanwijzingen geven hoe je een fietsslot het beste kunt openbreken lijkt me niet verstandig. We hebben geen idee of dat slot werkelijk van jou is! Iedereen kan dat wel roepen. :wink:
 

Mavcol82

  • #3
Tuurlijk is de foto van mij. Ik had het net zo goed geen foto kunnen zetten. Maar goed Ik krijg de slot wel open hoor. Ik denk verder dat het niet uitmaakt of er hierover tips worden gedeeld. Want wie slechte bedoelingen heeft weet een fietsslot wel te openen. Ik zal even kijken op Google dan.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu