Extra dak isolatie

Dakisoleren

 • #1
Ben afgelopen week begonnen met het schrootjes plafond te verwijderen. Ik wil vanuit binnen (extra) isoleren. Het dak is een gordingendak, tussen de kepers zit een dunne laag EPS(piepschuim). Tussen de gordingen is een lege ruimte. Ik wil de piepschuim laten zitten omdat deze op alle plekken op maat aanwezig is. Welk isolatie materiaal kan ik hier het beste extra bovenop doen vanuit binnen? Is het mogelijk om extra te isolatie aan te brengen bovenop piepschuim (kan er vocht onstaan tussen twee isolatiematerialen?etc.)

Gr. Marijn
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • robdeb

  • #2
  Wat is de volledige dakopbouw van buiten (pannen?) naar binnen? Gaat het hier om een hellend dak? En wat is het bouwjaar? Afhankelijk daarvan kunnen we ongetwijfeld een stuk meer zeggen.
   

  Dakisoleren

  • #3
  Bouwjaar 1971. Het gaat om een hellend dak met shingles. Van buiten naar binnen: shingels dan iets van (houten)planken, kepers met piepschuim ertussen dan gordingen met niks ertussen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu