Evohome versus round wireless thermostaat Honeywell

Zeefje

  • #1
Wij hebben een Evohome met 6 round wireless kamerthermostaten. Wij hebben de round thermostaten een jaar los laten liggen in ons nieuwe huis om rustig te kunnen bepalen waar we ze het beste konden ophangen. Na een jaar wilden wij ze ophangen en was er dus 1 onvindbaar, nog een jaar gezocht maar echt onvindbaar voor ons. Een nieuwe round wireless besteld en toen kwam het probleem, je moet namelijk als je een thermostaat wil afkoppelen van het Evohome systeem je desbetreffende thermostaat daarvoor gebruiken en die is dus zoek.
Heb wel het idee dat ik ergens een denkfout maak maar kan niet verzinnen hoe ik dit moet oplossen, iemand een idee? (de zoekgeraakte thermostaat moet gewoon ergens zijn in huis want hij gaat wel omhoog en omlaag met de temperatuur)
 

Bert pit

  • #2
Je kunt de oude thermostaat ontkoppelen en de nieuwe koppelen in de betreffende zone. Even in de handleiding kijken hoe dat moet anders in youtube your friend.
 

Zeefje

  • #3
Volgens mij heb je je oude thermostaat nodig om die te ontkoppelen voordat je de nieuwe kan aanmelden en dat is nu juist het probleem, de oude is zoek:(..
 

RoelofG

  • #4
Welnee. En desnoods de betreffende zone wissen en opnieuw instellen. En daar staan hele mooie filmpjes over op YouTube
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu