Eigen kantoor maken advies.... (planken, lakken enz)

Nonick

 • #1
Beste mensen,

Wellicht een vreemde binnenkomer. Als ik zou zeggen dat ik op een klusforum zit verwacht niemand dit. En inderdaad ik heb althans zou graag jullie adviezen willen inwinnen en deze wellicht gebruiken om zelf aan de slag te gaan of hiervoor bij de juiste mensen te vragen mij te helpen.

Omdat ik vanaf april ga thuiswerken (nieuwe job) wil ik graag mijn kantoor spik en span gaan inrichten. Na veel op pinterest te hebben gekeken heb ik een foto gevonden van hetgeen ik heel graag zou willen.

In mijn ogen niet heel spectaculair maar mooi en praktisch voor in een kleine ruimte.
Ik heb een foto bijgevoegd en mijn vragen zijn eigenlijk als volgend.

En a.u.b. ik ben een absolute amateur dus mijn excuses voor de vragen die ik ga stellen.1) Hoe regel ik het beste deze gelakte planken, bestaat er uberhaupt zo'n dikte waar laat ik ze lakken of zijn deze ook ergens kant en klaar te koop? Ik zou het liefste 1 laten maken voor het bureau en 2 of 3 er boven waar achterdoor een kleine uitsparing (frezing) moet zijn om de ledstrip weg te werken zodat ik prettige indirect licht heb tijdens het werken.Zijn er bedrijven die dit hoogglans lakken of dit ook standaard te krijgen?

2) De planken welke hier als achtergrond worden gebruikt is dit niet gewoon lamniaat welk tegen de muur is geplakt?

3) Hoe zou ik het beste de verlichting kunnen wegwerken hebben jullie misschien tips?

Zie ik het te rooskleuring of is het haalbaar, ik dank jullie vast van harte voor de adviezen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Die dikke plank is gewoon hol. Laten ze heel vaak in klusprogramma's op tv zien.

  Als je het wil laten maken ga dan op zoek naar een klusjesman of timmerman. Die kan ook meteen de sparing voor verlichting erin maken.

  Op de muur is waarschijnlijk iets van laminaat.
   

  Adello

  • #3
  Lijkt inderdaad laminaat te zijn. Verder heb je dat soort gelakte planken volgens mij ook kant en klaar, heb je bijv al eens bij een bouwmarkt gekeken?
   
  Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
  1
  8
  1
  2

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu