Dubbele inbouw wcd uitbreiden en oude netjes wegwerken

Kaatjuhhh

  • #1
Ha klussers,

Ik wil een nu niet te gebruiken dubbele inbouw wcd (zit achter de bank) in betonnen muur, dmv het k25 systeem verleggen naar plek waar ik wel wat heb aan de stopcontacten.
Nu vind ik wel enkele uitbreidingsdozen, maar lijkt me niet mooi om er 2 naast elkaar te plaatsen over oude plek heen. Hoef de oude dus niet weer te kunnen gebruiken. Bestaat hier ook een nettere oplossing voor? Ook al zit het achter de bank ;-)
Ben benieuwd of er iets is dat ik nog niet heb kunnen vinden.
Alvast dank!
 

KlusserHein

  • #2
Je zou vanaf daar naar de plek waar je ze hebben wil naartoe kunnen frezen.
En op het oude een plintplaat/deksel zetten.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
K25 is een systeem van een bepaalde fabrikant. Als je zoekt met dat woord vind je al heel snel alle onderdelen van dat systeem, die ervoor te koop zijn. Een uitbreidingsdoos die op twee inbouwdozen naast of boven elkaar past, vind je volgens mij niet in dat programma.

Dus moet je improviseren. Bijv. op de ene positie een uitbreidingsdoos en op de andere een blindplaat. Of toch twee uitbreidingsdozen naast elkaar.
 

Jules1962

Vaste Beantwoorder
  • #4

Bedoel je deze?
Deze (uitbreidingsdoos) kun je i.p.v. de huidige contactdoos op de inbouwdoos plaatsen en van hieruit met P of K25 systeem verder.
 

Kaatjuhhh

  • #5
Dank voor de reacties alvast. Het zal wel improviseren worden. Al eerder 2 uitbreidingsdozen naast elkaar gezet maar mooi is anders!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu