Drempel van 3 meter

UithetZweedse

 • #1
Hallo,

Eerder dit jaar heb ik een muurtje laten weghalen in mijn appartement. De bouwvakkers hebben niet heel netjes werk afgeleverd met het afwerken van de vloer, en dus ben ik op zoek naar een andere oplossing. Waar de muur stond, hebben ze twee dunne drempels geplaatst, naast elkaar. Als gasten hier middenop stappen, zakken ze erdoorheen omdat de ondergrond niet goed is opgevuld. Zie fotos.

Wat ik nu overweeg is om een dikkere drempel te kopen, en dan wat er tussen de vloeren aan beide kanten zit op te vullen met stuc (heb nog voldoende over van muurtje stuccen). Als dat hard genoeg is, kan ik die dikkere drempel kopen die als het goed is breed genoeg is om het stucwerk te verbergen. Heeft dit kans op slagen? Hebben jullie een suggestie hoe dit beter kan worden opgelost?

Groet, Erik vanuit Stockholm

tempImagenNskIJ.jpg
tempImagergTO6L.png
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #2
  De stroken weghalen, losse stukken beton en ook de randjes van het vloerhout weghalen.

  De strook tussen beide vloeren egaliseren (NIET met stucmiddel, dat is voor muren!).
  En de vloer tussen beide houten vloeren aanhelen met dunne stroken parket.
   
  • Like
  Waarderingen: Vonken_trekker

  Boertje125

  Vaste Beantwoorder
  • #3
  persoonlijk zou ik h.o.h 300 klosjes maken zodat de huidige stroken goed ondersteund worden en vastgenageld kunnen worden.

  een dikke drempel is ook niet fijn.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu