Douglas veranda constructie

Melvin3012

 • #1
Goedenavond!

Ik zit even met een dilemma en ik hoop dat jullie mij advies kunnen geven.
Ik wil graag een douglas veranda bouwen tussen mijn huis en het huis van de buren, helaas willen de buren niet hebben dat ik de veranda ook aan hun huis vast maak dus zal ik met palen moeten werken tegen hun gevel aan.
Nu is mijn vraag hoe ik de palen nog op de Betonpoeren krijg als deze zo strak mogelijk tegen de gevel aan zitten? Is het mogelijk om bijvoorbeeld de paal van te voren aan de poer te monteren en vervolgens waterpas te stellen?

Mijn volgende vraag is of ik de ringbalk aan de voorzijde wel aan mij huis kan vast maken? Zo hoef ik aan de voorzijde maar twee palen te plaatsen, of dat ik daar ook beter palen kan plaatsen?
Ik heb twee foto’s bijgevoegd met compleet dragend op palen en een waar de ringbalk aan de voorzijde deels aan de gevel gemonteerd zit.


Ik hoor graag jullie mening, Alvast bedankt!
Groetjes,

553F66DE-80E5-4309-8930-28C1007A4B99.jpeg 9BFBEA10-5F87-4216-90E0-46B10F64295E.jpeg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Skiefit

  • #2
  Er bestaan bevestigingsplaatjes met draaibare moer voor een betonpoer. Dan hoef je dus niet de paal te draaien, maar alleen de moer waarmee de hoogte te verstellen is.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu