Documentatie Bypass regelaar RF800-1

LionH

  • #1
Beste lezers,
Wie kan mij helpen aan de documentatie van de bypass regelaar zoals op de foto.
Ik kan deze nergens op het internet terugvinden.
Deze regelaar schakelt onder andere de circ.pompen van 2 vloerverwarming verdelers, maar hoe de functie en schakeling ervan is, is moeilijk te achterhalen. Waarschijnlijk zijn er 5 apparaten die zijn gekoppeld/worden gestuurd (te zien aan de hand van de aangesloten kabels).
1692686742205.png

Bijvoorbaat dank.
 

LionH

  • #2
Inmiddels heb ik de aangesloten kabels wat vrijgemaakt van de regelaar. De sturing is niet voor de circ.pompen van de vloerverwarming maar zoals het er naar uitziet voor het cv-systeem zelf met de cv-ketel.
Echter kan ik de aangesloten kabels nog niet naar hun apparaten volgen of doormeten. want ze verdwijnen allemaal in de muur.
De afbeelding kan mogelijk wat meer inzicht geven in wat de regelaar moet doen.
Ps. de cv-ketel is een Nefit Ecomline HR. Er zijn twee kamerthermostaten aangesloten op het systeem Een Nefit Moduline400 in de woonkamer en een tweede aan/uit kamerthermostaat in een andere kamer.
Misschien dat deze informatie helpt hoe de regelaar werkt.
1692795471958.png
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #3
* Er worden via dit forum geen schema s, (service-) documentaties of normbladen verstrekt, of links naar sites waar die te downloaden zijn tenzij de betreffende informatie openlijk en legaal op het internet beschikbaar is voor download.
Links naar illegale downloadsites zullen direct verwijderd worden, hetzelfde geldt voor vragen/aanbiedingen voor dergelijke documentatie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu