Deur bauknecht droger trkd 4667 sluit niet goed

Fry35

  • #1
Hoi,

Gloednieuwe Bauknecht wasdroger. Deurrichting omgedraaid, maar....de deur sluit niet goed. Helaas heb ik niet getest of de oorspronkelijke deurrichting wel goed sloot dus weet niet of het aan mijn omdraaien van de deur ligt.

De deur klikt in een niet zo robuust uitziend plastig wit deurbevestigingsstripje dat je in het apparaat kunt schroeven. Het probleem is dat er wat speling inzit. Dus als de deur dicht is geklikt in het plastic stripje en je laat 'm los dan valt de deur weer beetje open. Overigens zit er dmv een plastic schroef ook een kinderbeveiliging op dat voor geen meter werkt maar dat terzijde. Het ziet er allemaal een beetje goedkoop uit.

Is dit een bekend probleem en nog beter: weet iemand een oplossing??

bedankt alvast!
 

Toon

  • #2
Graag vermelden:

Bauknecht/ Whirlpool: het typenummer én vooral de 12-cijferige NC-code (85....) of het servicenummer.

Overigens, gloednieuw=garantie. Deze vervalt indien je zelf gaat knutselen aan de machine.
 

Fry35

  • #3
Ha Toon,

Typenr: 8560 466 12070 / 07 0721 102143

Ik neem aan dat het veranderen van de draairichting deur een gewone standaardhandeling is die zonder fouten moet kunnen gebeuren (staat ook gewoon in de installatiehandleiding) en dat het niet valt onder 'zelf knutselen' aan het apparaat... Overigens, voor de duidelijkheid: ik heb precies de handelingen opgevolgd en naar mijn mening is daardoor ook niets fout gegaan.
 

Toon

  • #4
Lijkt mij ook een legale handeling. Voor de rest even wachten op een witgoedspecialist.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu