Bauknecht deur vergrendelt niet

Franst

  • #1
Mijn Bauknecht WAD 6760 servicenr. 8554 566 12000 start met pompen en daarna laat hij water in en dan stopt hij overal mee alle lampjes van de toeren zijn dan groen knipperend, ook is de deur niet vergrendelt wat volgens mij het probleem is, ik heb de deurschakelaar open gehad en schoongemaakt, weet iemand of dit toch de oorzaak van mijn probleem is en ik hem maar moet vervangen?
 

Ukkie

  • #2
Hoi Franst,

Als het apparaat water inneemt, kan je dan gewoon de deur opentrekken?
Dit zou normaal gesproken niet het geval moeten zijn, omdat het apparaat pas begint als de deur vergrendeld zit.

En mocht het apparaat "zien" dat de deur dicht zit (ook al zou het deurrelais kapot zijn) en toch water innemen, zou het apparaat ook verder moeten gaan met spoelen en centrifugeren e.d.

Mocht de deur toch vergrendelen tijdens het water innemen, dan zou ik het verwarmingselement doormeten of de koolborstels op de motor nakijken.
 

Franst

  • #3
Hoi ukkie,
hij ziet wel dat de deur dicht is maar vergrendelt deze niet en dan stopt hij, de koolborstels zijn een maand ofzo al vervangen, alvast bedankt voor het meedenken .
 

Franst

  • #4
Heb de print eruit gehaald en daar zaten 4 aansluitingen van een 7 polige connector uitgebrand heb deze nu vast aangesloten op de draden machine draait nu gewoon alleen de vergrendeling werkt niet ook als je de stekker hiervan op de print lostrekt gaat machine gewoon door dus ik denk dat er op de print een relais vast zit of iets dergelijks, heeft iemand misschien een schema van deze mach. B.V.D.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu