Combineren van klussen

Jackster

  • #1
Ik probeer zoveel mogelijk van deze werkzaamheden te laten uitvoeren door dezelfde vakman(nen) als het kan. Binnenkort ga ik verhuizen naar een hoekwoning en ik ga meteen aan de slag met verduurzamen van o.a.

-spouwmuur, dak en vloerisolatie
-zonnepanelen
-Dakpannen reiniging
-multi split airco unit

Ik denk dat 1 van deze bedrijven ook het reinigen kan aanpakken. Is het gebruikelijk om een bedrijf te vinden die het isoleren en ook de zonnepanelen doet? Tot nu toe nog niet gevonden.
Verder wil ik een expert laten komen voor een aantal mogelijkheden. Ik heb een schoorsteen kanaal die door alle verdiepingen heen gaat, ik hoop om op de begane verdieping een deel ervan te kunnen weg slopen mits het niet dragend is etc. voor meer woonruimte. De keuken staat tegen een wand die misschien ook niet dragend is en eruit kan om de boel aan te passen. En de in de badkamer zou ik een kleine raam willen hebben, dat zou in de dragende gevelmuur komen dus dat kan ook complex worden met bouw plannen, vergunningen etc.

Verder laat ik nog wanden en plafonds stucen, mischien een beetje electra werk door een installateur laten doen en voor de rest red ik het zelf wel.

Als je dit zo leest denk je dat ik veel van die klussen kan combineren bij een paar bedrijven of is dat juist niet wijs en kan ik alles beter uitbesteden aan experts in elk vak gebied? Alvast dank voor advies.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #2
Heb je de forumregels gelezen? Blijkbaar niet...

* Het Klusidee forum is bedoeld voor doe het zelf klussen. Vragen over werk dat uitgevoerd is/wordt door derden zullen naar eigen inzicht van de beantwoorders worden beantwoord. We roepen de beantwoorders op met terughoudendheid te reageren op dergelijke vragen en het doe het zelf aspect niet uit het oog te verliezen.

Omdat uit je vraagstelling blijkt dat je alles wilt uitbesteden, gaat hier een slotje op. Zoek gewoon een lokale aannemer die dit voor je kan regelen. Deze heeft een netwerk met collega's in de diverse disciplines.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu