Combi oven AEG KM8403001M foutcode F134

Diana85

  • #1
Ik heb combi oven AEG KMS361000M, ook ik krijg foutcode F134, deze code wijst op een lege ruimte in de oven bij magnetronfunctie, maar ik weet wel zeker dat er iets in de ruimte staat om op te warmen...Ik heb al weken geleden een melding gemaakt bij Aeg, maar gewoon niks van ze gehoord. Ik ben ook niet van plan een monteur langs te laten komen voor 185,-...uit bovenstaand begrijp ik dat het een probleem is met de hoofdprint, ben jij er inmiddels uitgekomen Insaneclown?
 

Lampje45

  • #2
Je kunt gewoon de print bestellen, kijk wel uit met de de condensator in de electronica, die houdt de hoogspanning van ik dacht rond de 5000 volt erg lang vast en is dodelijk.
 

Diana85

  • #3
Bedankt voor je reactie Lampje45, mijn vader is elektromonteur, ik laat het aan hem over...weet jij toevallig waar je zo'n hoofdprint kunt bestellen? Ik heb gezocht en bij Aeg wel zoiets gevonden, maar dit past volgens hen niet in het type oven wat ik heb.
 

Lampje45

  • #4
Je hebt dit topic gekaapt en blijk het dus een heel andere machine te zijn. Dan komen er spraak verwarringen. Dus was het beter geweest een eigen topic te starten.
Je hebt de benodigde code dus niet vermeld.

Dan moet je aan de hand van de productnummercode bij AEG in de shop zoeken, waarbij de 2 cijfers na de slash ook belangrijk zijn, want dat is de modificatiecode.

Ik heb echter geen flauw idee op welke manier dit leeg zijn door een sensor bepaald wordt.
 

Diana85

  • #5
Ik heb gezocht in de shop van AEG maar helaas niet kunnen vinden, kan het een andere naam hebben dan een hoofdprint? Ik zal AEG vragen of ze een hoofdprint hebben van dit type, maar of ik antwoord ga krijgen..

Ik heb inderdaad een ander type oven, maar de foutcode is precies hetzelfde (wat ik ook benoemd heb) en omdat ik hetzelfde probleem heb, heb ik in dit topic gereageerd met een vraag aan degene die het topic heeft geopend...als ik daarmee regels heb overtreden dan was dat uiteraard niet mijn bedoeling
 

Lampje45

  • #6
Als je gewoon de PNC code geeft kan ik zo kijken welk onderdeel het is. Zonder dat kan ik niets.
Te vinden op het machineplaatje
 

Diana85

  • #7
Dit moet het zijn: 944 066 449
 

Lampje45

  • #8
Lampje45 schreef:
waarbij de 2 cijfers na de slash ook belangrijk zijn, want dat is de modificatiecode.
En die zijn er niet helaas.
 

Diana85

  • #9
Nee maar wel op het plaatje op de oven zelf: er staat nog 02 achter
 

Lampje45

  • #10
Dit heb ik voor je kunnen vinden en de stroommodule lijkt mij de print die je zoekt, maar bel anders even naar de AEG shop dan weten zij wel een antwoord.

https://shop.aeg.nl/koken/ovens-koo...nica-en-timers/stroommodule-oven/p/8077075052

8077075052

STROOMMODULE OVEN

De stroommodule in uw oven regelt de elektriciteit en de uitsturing ervan naar de verschillende onderdelen in uw apparaat. Als de stroommodule defect is, kan deze worden vervangen om ervoor te zorgen dat uw fornuis weer werkt alsof het nieuw is.



https://shop.aeg.nl/c/geconfigureerde-module-gebruikersinterface-bord/p/982140044415889

982140044415889

GECONFIGUREERDE MODULE,GEBRUIK

In het bedieningspaneel
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu