Buiten schilderen/deur strepen

Pinkie

  • #1
Goedemiddag,

Ik heb vorig jaar buitenkant huis geschilderd. 2 lagen grondverf 2 lagen lak erop gedaan. Wat je zie top de foto is dat er strepen zichtbaar zijn. Op de foto ziet het er opvallender uit dan in het echt, wrs door de belichting zon. Ik vermoed het omdat ik vorig jaar nog snel af ging schilderen toen het ineens plensbuien later viel.

Nu vraag aan een handige schilder:
Kan ik dit gewoon lichtjes schuren en een nieuwe laklaag erover doen? Ik weet bijna zeker dat dit het resultaat is van dat er regen op komt. Klopt dit? Zonde dat ik gewoon niet wacht op een langere drogere periode met wat geduld. Wel van geleerd in ieder geval. Graag hoor ik de beste oplossing die ik kan doen:D! Leuke hobby dit


Verf sporen.jpg
 

De Bob

  • #2
Was de ruit zo vies ? Het zijn strepen van vuil.
Maar moet wel over:
Ontvetten/licht opschuren/en weer in de aflak.
 

Pinkie

  • #3
Oh daar heb ik nog niet aan gedacht over de ruit. Ik vermoed het dan.. hoewel het toen niet erg vies was.
Ik weet niet zeker of het van de raam komt, hoewel nu het wel het meest voor de hand liggend is. De reden waarom ik het denk omdat ik op die foto op een balkon sta. De balkon heeft een railing van hout en die is ook lichtelijk op deze manier vies van strepen.

In ieder geval vermoed ik wat ik mijzelf kan verbeteren: Van te voren alles echt goed schoonmaken voordat ik ga ontvetten en opschuren.
Is er ergens een knop hier dat de vraag is beantwoord?
 

De Bob

  • #4
Nee, gewoon even melden
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu