Bosch wtl 6401 wasdroger

Rost

  • #1
Ls,

alles lijkt te werken aan deze droger, alleen wordt de trommel niet warm. Het systeem maakt onderscheidt tussen een lege trommel en een trommel gevuld met vochtige was. De machine draait het volledige programma, zonder warm te worden.

Ik heb de warmtewisselaar/condensor schoongemaakt en al het stof verwijderd uit het stoffilter, de afvoerslang doorgeblazen.

Er wordt aanbevolen de machine te resetten dmv de restknop BINNEN IN. Het lijkt erop dat ik daarvoor zowel de zijpanelen als het achterpaneel moet demonteren.

Waar kan ik vinden hoe dat moet?

Mvg, Rost Modech
 

HarryO

  • #2
Volgens mij : bovenblad er af en daarna de rechter zijkant. Je ziet dan de verwarmings unit met de maximaal beveiliging zitten.

Vergeet niet de steker er uit te halen....
 

Rost

  • #3
Hallo Harry,

bedankt voor je reactie.

Ik neem aan dat je met het 'rechterpaneel' het paneel rechts van het instrumentenpaneel bedoelt? (de meeste instructies op het internet gaan nl uit van het achterpaneel).

Ik heb al eens eerder de bovenkant verwijderd en getracht het rechterpaneel te verwijderen, maar die (b)lijkt dan ergens aan de voorkant nog vast te zitten. Is dat een kwestie van voorzichtig maar kordaat manipuleren of zit er ergens een 'verborgen' verbinding?

Is er wellicht ergens een Service Handleiding te vinden (of uitleg met foto's of tekeningen)?

Mvg,

Rost
 

HarryO

  • #4
Van deze machine kan ik niets vinden. Probeer eens met deze. Dit is van een WTL6200 model.
Ik kan van Siemens uitvoering wel veel vinden maar bijna niets van de Bosch uitvoering en weet niet wan het vergelijkbare Siemens model is.
 

Rost

  • #5
Bedankt voor je tip. De SM voor de WTL6200FG had ik reeds gevonden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu