Bosch Wasmachine start geen programma's meer

NielsKn

  • #1
Hallo,

We ervaren sinds vandaag een probleem met ons Bosch wasmachine. Het wasmachine was in het midden van een programma stilgevallen en maakte om de 10 tal seconden een knikkend geluid. Na het opstarten van een nieuw programma, maakte hij dit knikkend geluid van het begin. Ik heb toen de machine even uitgezet en een half uurtje gewacht. Hierna lukte het terug om een programma te starten maar dit viel opnieuw stil na 15 minuten met opnieuw dit knikkend geluid.

Iemand een idee waar dit aan zou kunnen liggen?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Als je hulp nodig hebt voor een probleem aan een Bosch wasmachine, dan is het toch wel erg handig om de gegevens van het typeplaatje te vermelden. Bosch heeft namelijk meer modellen wasmachine gefabriceerd dan alleen jouw machine!

Dus graag volledige E-nummer (incl index, bijv. /01) en FD-nummer. Typeplaatje zit vrijwel altijd in de deuropening of op de deur zelf.

Wat bedoel je met een 'knikkend' geluid? Bedoel je misschien 'klikkend' geluid? Kun je een (korte) video plaatsen op bijv. Youtube?

En wordt er een foutmelding op het display aangegeven of knipperen er lampjes? Zoja welke foutmelding of welke lampjes knipperen?
 
  • Like
Waarderingen: Walker

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu