Bosch vaatwasser/SP15436 waterslot bromt

A

Anonymous

Gast
  • #1
Het waterslot bromt (relais vast??) als hij water moet geven, doet dit dus dan ook niet en de vaatwasser stopt met het programma.
Is het waterslot op een of ander manier te repareren/open te maken??
Dank voor de reactie
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Weet je zeker dat er water uit die kraan komt (als de slang er dus niet op zit). Want als de kraan om welke reden dan ook geen water geeft, blijft dat slot brommen tot ie een ons weegt. Ik denk trouwens dat je de gehele slang incl. waterslot zult moeten vervangen, maar daarvoor kan (witgoed)monteur een beter uitsluitsel geven!
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Peter, ik heb even op de onderdelentekening b=van mijn vaatwasser gekeken. Daar is de waterstop met slang alleen als één onderdeel te bestellen, maar op de tekening is wel te zien dat het uit verschillende onderdelen bestaat. Of je die (verantwoord!) uit elkaar kunt halen weet ik niet.

Onderdelentekeningen kun je hier halen, door net te doen alsof je een onderdeel wilt bestellen. Je hebt daarvoor het E-nummer nodig, staat in de rand van je vaatwasser!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Het huis van de aquastop is wel te openen maar het ding zelf is gegoten in kunsthars. Zoals Kluskees al schrijft is er een slang compleet te koop maar ook het losse slot. Beiden een onderdelen winkel te verkrijgen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu