Bosch vaatwasser kraantje en sterretje knipperen

Jacovb

  • #1
Hallo, mijn bosch vaatwasser SMV59M00EU doet het niet meer. Wanneer ik hem aanzet klinkt het alsof hij een klep opend, er wordt geen water opgenomen en het kraantje en sterretje gaan beide knipperen. Ik de gebruikshanleiding staat hier niets over maar het zal een code zijn voor een witgoedmonteur.
Kan iemand mij vertellen wat deze melding inhoud?
Alvast bedankt.
Jaco
 

Repair-man

  • #2
Je nummer van het apparaat klopt niet.

Graag het volledige nummer hier noteren of anders een foto van de sticker of van de bovenkant van de deur hier toevoegen.

Het lijkt erop dat dit een communicatie fout betreft tussen modules in de vaatwasser en daardoor blokkeert hij verder alle functies.

Is er verder nog niets aan gesleuteld? , geen stekkertjes losgehaald of beschadigd.

Probeer eerst de vaatwasser volledig spanningsloos te maken (stekker uit stopcontact) en wacht minimaal 30 seconden, daarna de vaatwasser weer aanzetten.

Werkt het apparaat daarna niet dan kan het twee dingen zijn , software opnieuw flashen of er is een module defect.
 

Jacovb

  • #3
Je hebt gelijk, ik heb een typefout gemaakt. Het nummer is SMV58M00EU fd 8807.
Nee er is nog helemaal niet aan gesleuteld. Wilde eerst een idee hebben wat de code betekent om gericht te kunnen zoeken. Ik had hem al wel geprobeerd te resetten en had de stekker eruit gehad. Gisteren heeft hij 1x een volledig programma gedraaid. Dit leek toeval. Daarna weer dezelfde melding. Nog suggesties?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu