Bosch SilencePlus blijft koud

MrBus

  • #1
Een paar weken geleden aardlek eruit en de hittepomp bleek inderdaad defect. Nieuwe hittepomp besteld en vervangen. Vaatwasser doet het weer, echter alleen nog steeds met koud water. Bij de eerste keer opstarten vergeten het waterslot aan te sluiten, echter dit was snel verholpen.

Is het mogelijk dat er een thermische beveiliging gereset moet worden oid? Verder zie ik nergens een foutcode oid. Het betreft een SMU50D45EU/01 uitvoering.
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #2
Element op nieuwe pomp eens doormeten. Misschien kapotte pomp gekregen. Zit rond de 19 ohm uit mijn hoofd. Zijn de 2 contacten waar de dikke rode kabels van de connector op zitten. Is deze waarde goed dan toch maar eens meten of er wel 230v vanuit de elektronica komt, anders is je verwarmingsrelais kaduuk denk ik. Geeft hij ook een e09, e04 of e11 o.i.d ? Ntc kabeltje goed erop zitten (3 grijze draadjes)?
 

MrBus

  • #3
Bedankt voor de reaktie. Naar aanleiding van andere soortgelijke gevallen heb ik de vaatwasser een schoonmaak cylcus laten draaien, echter op 70gr versneld. De dampen kwamen eraf, dus warm worden doet ie. Gisteren weer op normaal 70gr gedraaid, en de vaat was weer gewoon koud. Alsof alleen versneld programma nog werkt?
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #4
Wanneer voel je aan de vaat en het water ?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu