Bosch PFZ 550

Verprutser

  • #1
Hallo allemaal. Ben nieuw op dit forum. Ben van plan om komende tijd veel dingen te gaan doen in mijn flatje om het weer wat mooier te maken.
Ben niet zo handig met gereedschappen en in het algemeen. Vandaar ook mijn gekozen gebruikersnaam. Mijn budget is heel minimaal wat dingen niet makkelijker maakt.

Was al een tijdje op zoek naar een Klopboor machine om gaatjes in het plafond te kunnen boren. Zag gisteren op Marktplaats een advertentie met wat verschillende apparaten waaronder ook een klopboor machine. Er zat ook een slijptol, decoupeerzaag, kapotte boormachine, een soort nietmachine en dus deze Bosch zaag bij.

Heb via Youtube al wel wat kunnen vinden over dit soort zagen maar kan over deze Bosch vrij weinig vinden tot nu toe. Dit zaagblad lijkt me niet heel goed meer. Als ik zoek op zaagblad voor dit type kom ik wel zaagbladen voor Bosch tegen maar daar staat bij dat het universeel is. Heeft zo'n hele oude machine als deze dezelfde aansluiting? En kan iemand advies geven over de kwaliteit? Is een goedkoop zaagblad goed genoeg voor af en toe gebruik of is het verstandiger om wat meer uit te geven?

Leon

IMGP4434.JPG IMGP4435.JPG
 

Rola

Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #2
Kan je het zaagblad eruit schroeven en daar een foto van plaatsen?
Een goed zaagblad gebruiken.
 

Verprutser

  • #3
Dit is het zaagblad. Heb het wat schoongemaakt en ik dacht dat het krom was maar is toch gewoon recht. Voelt ook wel scherp aan.

IMGP4439.JPG
 

Ronny

Specialist Verwarming
  • #4
Hier zitten universele recipro zagen in, die kun je kopen van verschillende merken.
Ik heb dezelfde zaag ook en daarvoor gebruik ik nu zagen van Milwaukee waarschijnlijk Metabo.
 

Verprutser

  • #5
Ok, dankjewel. Ik zie nu pas dat ik die aansluiting niet op de foto heb gezet. De aansluiting ziet er hetzelfde uit inderdaad. Mijn vragen zijn wel beantwoord denk ik. Bedankt voor de snelle reacties.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu