Bosch 3603 sproeiarmen draaien niet lekker rond

Han57

  • #1
Wie o wie kan mij adviseren met het volgende probleem, ik zit een beetje vast :cry:

Mijn Bosch vaatwasser heeft enige tijd geleden problemen gehad met water innemen, Ik heb toen slang + niveaukamer helemaal schoongemaakt, (zaten vol drab), labyrint doorgespoeld, en daarna heeft hij weer even prima gewerkt. Maar nu ... Niets wordt meer schoon, en ik ben er achter dat dat komt omdat de sproeiarmen heel lui ronddraaien. Waterniveau is het niet (bijvullen maakt niets uit), de pomp is schoon, schoepen draaien soepeltjes rond, de armen en aanvoerpijp zijn helemaal schoon .... en toch is de waterdruk onvoldoende dus ik weet het even niet meer. Wie heeft een suggestie?!?
Alvast bedankt!! Han
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Probeer toch eens meerdere malen de soda methode
 

Han57

  • #3
Heb ik al 2 x gedaan ...... maar ik weet het ook niet meer dus doe ik het nu nog een keer :?
Loopt het rondpompen van het water via het labyrint, kan het daar ergens zitten ?? (is niet helemaal schoon, linksboven is onbereikbaar maar ja, ook niet verstopt)
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Gebruik toch de sodamethode maar een paar keer, laat het sodawater er eens een nacht of een volle een dag in staan.
 

Han57

  • #5
Hallo
Ben inmiddels 2 weken verder. Heb aantal malen soda gebruikt op heetste stand, ook nachtje laten staan. De onderste arm draait nu enigszins, de bovenste staat domweg stil terwijl het zeepwater er uit stroomt (en dus niet spuit). Heeft het nu zin om een monteur te laten komen (dure grap) of moet ik hem maar afschrijven? Zo'n ding moet gewoon werken, anders is het een ergernis. Ik ben handig zat, maar mijn ideeën zijn domweg op ..... nieuw labyrint misschien?!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu