Goedemiddag,
Ik wil een betonnen keukenblad gaan maken en heb hier al een hele hoop nuttige informatie vandaan gehaald. Echter heb ik nog een paar vraagjes.
- Welk beton kan je het beste gebruiken? Is lichtgewicht beton met dezelfde sterkte ook geschikt? Of kan je beter zelf het beton maken?
- Ik wil het iets donkerder maken, als ik maximaal 2% aan pigment (Oxidezwart) toevoeg, verander ik dan niet teveel aan de eigenschappen van het beton?
- Ik wil er een facet rand in maken, en daar het blad een totale lengte heeft van 6,7 meter (in U-vorm) moet het ter plekke gestort worden. Zijn hier (facet) bepaalde tips voor?
Alvast bedankt, en zodra ik aan de slag ga met het storen zal ik het hele proces posten als daar interesse naar is.
(Dit is mijn eerste post hier, ik hoop dat het op de juiste plek is, anders mijn excuses)
Ik wil een betonnen keukenblad gaan maken en heb hier al een hele hoop nuttige informatie vandaan gehaald. Echter heb ik nog een paar vraagjes.
- Welk beton kan je het beste gebruiken? Is lichtgewicht beton met dezelfde sterkte ook geschikt? Of kan je beter zelf het beton maken?
- Ik wil het iets donkerder maken, als ik maximaal 2% aan pigment (Oxidezwart) toevoeg, verander ik dan niet teveel aan de eigenschappen van het beton?
- Ik wil er een facet rand in maken, en daar het blad een totale lengte heeft van 6,7 meter (in U-vorm) moet het ter plekke gestort worden. Zijn hier (facet) bepaalde tips voor?
Alvast bedankt, en zodra ik aan de slag ga met het storen zal ik het hele proces posten als daar interesse naar is.
(Dit is mijn eerste post hier, ik hoop dat het op de juiste plek is, anders mijn excuses)