Hallo,
Ik ben van plan een betonnen buitenkeuken te storten, bestaande uit een vloerplaat, 4 poten en een topblad (350x80x15 cm). Nu kan ik weinig info vinden op het internet over de minnimale dikte van de grondplaat. Ik dacht zelf een gat te graven van 40 cm diep, 20 cm zand te storten, folie ertussen en vervolgens 15 tot 20 cm beton te storten met bewapening. Is dit voldoende?
Daarnaast vroeg ik me af met welk soort beton of 2e afwerkingslaag krijg ik de topplaat en poten zo glad mogelijk?
Ik ben van plan een betonnen buitenkeuken te storten, bestaande uit een vloerplaat, 4 poten en een topblad (350x80x15 cm). Nu kan ik weinig info vinden op het internet over de minnimale dikte van de grondplaat. Ik dacht zelf een gat te graven van 40 cm diep, 20 cm zand te storten, folie ertussen en vervolgens 15 tot 20 cm beton te storten met bewapening. Is dit voldoende?
Daarnaast vroeg ik me af met welk soort beton of 2e afwerkingslaag krijg ik de topplaat en poten zo glad mogelijk?