Betonnen broodjes vloer isoleren

MHaanstra

 • #1
Ik vraag me af of het mogelijk is om mijn betonnen broodjes vloer te isoleren met van die isolatiebroodjes? Idee zou zijn om die isolatiebroodjes tegen de onderzijde van de betonnen broodjes te plakken.... zou dat kunnen? ze lijken mij wel de juiste vorm te hebben om dit te kunnen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Ik woon een rijtje met deze constructie. Bij mij liggen de broodjes in de lengte van de woningen. Het tocht in de ruimte van de broodjes. Isoleren heeft in mijn geval niet zoveel zin.
  Hoe zit het bij jou.
   

  MHaanstra

  • #3
  Je heb gelijk isoleren van de holle broodjes heeft alleen zin als aan het begin en einde van de broodjesrij de binnenkant dicht is gemaakt. Dat is dus mijn eerste stap om te doen en daarna de isolatie van de vloer. Glaswol zou een idee kunnen zijn maar is niet echt lekker zonder bescherming te plaatsen onder de vloer,PUR schuim laten spuiten zou een idee kunnen zijn maar wel minimaal 1000 euro kwijt, op een aantal sites van die isolatiebroodjes gezien die worden aangeboden als dat zou passen onder een bestaande broodjes is dit het makkelijkst.......
   

  Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  Ik vraag me zelf af wat kunnen de gevolgen zijn als er geen ventilatie meer is.
   

  MHaanstra

  • #5
  Ik zou niet zo weten wat de belemmering zou kunnen zijn om geen ventilatie meer te hebben in die holle ruimte, vlgs mij is er geen speciaal doel mee. maar ik kan het uiteraard mis hebben...........  Wilt u bij het oorspronkelijke topic blijven i.v.m. het overzicht ? Mod.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu