Beko DIN15212 vaatwasser blijft maar draaien zonder wat te doen

RosaliedeV

  • #1
Hallo!

De monteur kon pas de 24e maar misschien is er hier iemand die ons kan helpen?

Onze Beko vaatwasser start op en start met het programma, maar hij start niet met het water spoelen en draaien. Hij blijft maar brommen/opstarten. We hebben gekeken of hij wel water wegpompt en dat doe hij wel want als we er zelf een kan water in doen dan pompt hij dat water wel eerst weg wanneer het programma start. Daarna blijft hij echter alleen maar brommen en draaien zonder verder te gaan.

Je schijnt deze vaatwasser ook te kunnen resetten, want er staat bij het pauze/start knopje ook reset onder, maar ik kan nergens vinden hoe dat moet.
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Beter wachten op monteur denk dat de hoofdpomp vaststaat , nieuwe pomp of condensator.
 

RosaliedeV

  • #3
Bedankt voor uw reactie!
 

Deborahr

  • #4
Wij hebben dezelfde vaatwasser, met hetzelfde probleem. De vaatwasser is nu 3,5 jaar oud. Vandaag hebben we hem uit de keuken gehaald en kwam er water onderuit. Wat was bij u de oorzaak?
 

RosaliedeV

  • #5
We denken zelf det er een slangetje niet helemaal goed vast zat. We hebben de onderkant open gehad en we zagen de lekbak met een laagje water. We hebben alle slangetjes losgemaakt, gekeken of er vuil in zat. Ze goed terug aangedrukt en alles drooggemaakt. Hierna deed hij het wel gewoon weer en hebben we het probleem niet meer gehad
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Deborahr

  • #6
Bedankt voor het antwoord. Ik weet niet precies hoeveel jaar garantie erop zit. Denk zelf dat het ook een slangetje is, alleen als we hem open maken en er zit nog garantie op, dat deze dan vervalt. Ga eerst even bellen
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu