Bauknecht WT9840. Verwarmt niet meer?

Rutger1973

  • #1
Hallo allemaal,

Misschien een beetje een simpele vraag maar toch maar even:
Ik heb de indruk dat mijn Bauknecht WT9840 was/droogcombinatie (12NC 8554 420 12100) soms met een te lage (lees koude) temperatuur wast. Als je de was er dan uithaalt (droogtrommel gebruik ik overigens nooit) voelt deze echt koud aan. Dit zou normaal kunnen zijn als er tijdens de laatste spoelbeurt met koud water wordt gespoeld. Ik weet dit echter niet en kan me ook niet herinneren dat de was er vroeger zo koud uit kwam. Wat ook opvalt is datd e was niet echt een geur heeft. Normaal zou de was toch naar wasmiddel moeten ruiken maar onze was ruikt min of meer neutraal.
Het probleem doet zich niet altijd voor. Normaal wassen wij op een graad of 35 a 40. Echter soms doen we wel eens een warmer wasje (60 a 70) en dan heb ik gemerkt dat de was er soms (maar ook weer niet altijd) wel warmer uit komt.
Iemand een verhelderend inzicht?

Alvast bedankt!
Rutger
 

Martien 59

  • #2
Als je het goed wilt doen moet ja altijd zo heet mogelijk wassen minstens
eens in de maand rond de 90 graden
 

Rutger1973

  • #3
Hallo Martien,

Dank voor je reactie.
Ja, ik weet het. Een keer per maand wam draaien om alle troep er uit te krijgen. Ik zal niet zeggen dat ik dat altijd braaf doe, maar zou dat ook helpen om het huidige probleem van een te lage temperatuur op te lossen?
Groeten, Rutger
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu