Bauknecht WA2558 (DIS2) stopt tijdens het wasprogramma

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn Bauknecht Wasmachine WA2558 (DIS2) stopt tijdens het wasprogramma, om alleen na het opnieuw indrukken van de start knop het programma te hervatten.Vaak stopt ie er na een tijdje weer mee en nu ben ik al de hele middag de was aan het her/opstarten. alle programma's geven hetzelfde probleem, soms verspringt het naar het einde van het programma. Nu wordt het poeder ook niet meer in de machine gespoeld. De machine is ongeveer 6 jaar gebruikt.

Vriendelijke groet,
Mascha
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Zo te lezen KAN de aan-uit knop defect zijn, is los leverbaar en komt geregeld voor.Is in principe zelf te doen als je van LEGO houdt
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
witgoedmonteur, bedoelt u de startknop die je een seconde ingedrukt moet houden om het gekozen programma te starten of de programma-keuzeknop? de startknop hapert namelijk niet; als je 'm indrukt start de machine gewoon ook als je dat doet wanneer hij gestopt was. de keuze knop ( draaien) werkt ook; ik kan ook aleen centifugeren kiezen en dat doet ie dan ook. ik heb wel eens iets over koolborstels en printplaatjes gehoord maar geen idee was dat is. ikzelf vermoed dat het de schakelklok oid is maar dat lijkt mij een duur onderdeel. of zoiets als stroomtoevoer problemen; ligt dat aan het stopcontact? wat zijn ongeveer voorrijdkosten voor een monteur?

vriendelijk dank ,
mascha
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
95% timer defect . kost ong 90 euro is wel makkelijk te vervangen, verkrijgbaar in bijv europartwinkel
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Nog niet geheel zeker , kan ook een spanningsprobleem zijn, Klok artnr is 4812 3101 8412 en kost inderdaad rond de 90 euro, maar eenmaal gekocht kan je hem niet meer terugbrengen, Ik zou er eerst naar laten kijken , kost wel wat, ( bij ons zo'n 35-40 euro), maar dan weet je het wel zeker, niet alles is zo via het forum dusdanig te bepalen dat ik je zou durven adviseren een klok te kopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu