bank stofferen

A

Anonymous

Gast
 • #1
wie o wie kan mij even helpen: Ik wil opnieuw mijn bank stofferen.De 1 is leer en de ander stof.Heeft iemand misschien goede tips voor mij hoe ik dat het beste kan aanpakken. (of ik eerst speciale meubel/stoffenlijm moet aanschaffen. Ik ben zeer handig, dus dat is het niet, ik weet alleen even niet hoe en waar ik moet aanpakken.)

Alvast bedankt!!!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • A

  Anonymous

  Gast
  • #2
  Volgens mij kun je volstaan met een (bijvoorkeur electrische-) tekker.(da's zeg maar een soort automatische niet-machine)Verder is het en kwestie van stof aanschaffen, evt. vulling aanschaffen en zorgen dat je indien nodig een naaimachine hebt die door de dubbel gevouwen stof heen kan. (voor als je plooien, franjes of andere extra dingetjes in de stof van de bank wilt verwerken.)

  :wink: suc6
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #3
  Bij het begin beginnen. Eerst de stof die nog op je bank zit er zo netjes mogelijk afhalen zodat je die patroontjes op je nieuwe stof kan leggen en uittekenen.

  Groetjes
  Esther
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu