Badkamermeubel Monta (bruynzeel)

Wst76

  • #1
Klussers,

Ik vroeg me af, of er klussers zijn die ervaring hebben met het plaatsen van badkamermeubel Monta van bruynzeel?

Het gaat me hier meer om het afvoer gedeelte. Er is wel een afvoer meegeleverd, echter deze past niet op m'n huidige waste.

Ik zou graag willen weten welke waste er gebruikt is i.v.m. met de hoogte van de bovenste la

m.v.g.,

Wouter
 

Bass

  • #2
Ik heb een tijdje geleden ook dat meubel geplaatst.

Ik heb de waste gebruikt die geleverd was bij mijn Grohe kraan. De afvoer is nu een mix van die Grohe-onderdelen en van onderdelen die bij het meubel geleverd waren.

De afvoer kwam bij mij net iets te ver naar onderen waardoor in een halve centimeter uit de achterkant van de bovenste la heb moeten zagen.
 

Wst76

  • #3
Nou dat bedoel ik maar!

Echt zeer vervelend want ik denk dat ik toch ook een stukje eruit moet zagen, terwijl men bij bruynzeel beweerd dat dit niet hoeft.

Zal ze maandag nog eens bellen welke waste zij voorstellen dan, want ik heb er ook één bij de kraan gekregen en dat gaat hoe dan ook niet passen!

Groeten,

Wouter

ps. meer reacties welkom & oplossingen eventueel
 

Bass

  • #4
Trouwens nog iets:

Let bij het ophangen van het plancet goed op de hart-op-hart-maat van de te boren gaten. Meet de gaten op die al voorgeboord zitten in het plancet, en boor ze niet klakkeloos zoals ze zijn aangegeven op het boorplan in de beschrijving.

Bij mij scheelde het bijna een centimeter. Gelukkig zag ik het op tijd, anders had ik meteen al foute gaten in de tegels gehad, of had ik het plancet moeten aanpassen.

Hetzelfde geldt trouwens voor de spiegel.

Hopelijk ben ik nog op tijd....
 

Wst76

  • #5
Haha,

bedankt nog he, maar ik heb de spiegel al moeten vermaken! Onder het motto meten is weten, zal ik deze fout niet nog eens maken!

Blijkt dus trouwens dat Bruynzeel een verloopring levert om van 32 mm naar 40 mm te gaan zat alleen niet in mijn afvoerpakket, was geen probleem is netjes via de post tot me gekomen!

Groeten,

Wouter
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu