AWB theromaster 3hr 28T blijft verwarmen

Antoon83

  • #1
Hallo, mijn kachel heeft de storing f09 gehad en gisteren heeft een monteur de printplaat en druksensor vervangen. Kosten 384,00. Het leek even goed te gaan. Nu sinds afgelopen nacht blijft de kachel steeds verwarmen tot 10 graden en dan slaat hij af en loopt de ketel temp direct terug naar 3 graden en dan springt hij op vorstbeveiliging stand en gaat dan weer verwarmen tot 10 graden en zo steeds verder. en dit terwijl de thermostaat beneden op 15 graden staat ingesteld wordt het nu wel 23 graden of zelfs meer in huis. Wat kan hier het probleem van zijn.
 

Ceeshobby

  • #2
Monteur terug laten komen.
Meestal heb je garantie op een reparatie.

Succes
 

Antoon83

  • #3
Ik heb monteur gebeld maar omdat ik geen onderhoudscontract heb moet ik gewoon weer voorrijkosten betalen. En het gekke is ik krijg 1 malig foutcode f24 en als ik dan reset lrijg ik geen fouten meer maar hij blijft steeds verwarmen zoals ik eerder had vermeld.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #4
Kijk even bij consuwijzer, volgens mij kan dat nl. niet je hebt garantie.

Anders via de achterdeur: gewoon laten komen en achteraf de voorrijdkosten weigeren te betalen ivm garantie eerder bezoek.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #5
Het lijkt erop dat er een temperatuursensor niet is aangesloten, is kortgesloten of defect is. Daardoor geeft de ketel veel lagere temperaturen weer, dan er werkelijk zijn.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu