Atag KA211LUU_A01 - Deur vriezer demonteren

ArnoudBM

  • #1
Hallo,

Ik heb een Atag KA211LUU_A01, een dubbeldeurs RVS amerikaanse koelkast. Nu is bij het verhuizen de waterslang naar het tappunt in de deur van de vriezer kapot gegaan, net onder het scharnier van de deur (en te kort om een koppelstuk op te zetten.)

Ik heb via de handyman inmiddels een vervangende universele slang, maar heb geen idee hoe ik in het binnenwerk van de deur kom. Ik zie namelijk nergens schroeven of zo om hem te demonteren.

Heeft er iemand een idee?

Groet,
Arnoud
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Kijk eens onder de afdichtingsrand van de deur, daar kunnen schroeven zitten als de binnendeur tenminste niet gelijmd/gekit is.
 

ArnoudBM

  • #3
Helaas, heb de rubber strip helemaal losgehaald, maar zie geen enkel schroefje. De enige schroeven die ik zie zitten boven en onder bij de scharnierpunten

Het rare is dat ik een exploded view heb gedownloaded van de niet-RVS-versie, waar de deur klaarblijkelijk wel gedemonteerd kan worden. Zo zijn de handgrepen op de deuren geschroefd, terwijl mijn versie ook bij de handgrepen geen zichtbare schroeven heeft.

Gelijmt/gekit klinkt overigens als: "Jammer dan." Of is er een of andere manier om de helften tijdelijk van elkaar te krijgen?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Geen idee hoe de deur uit elkaar moet.
Ik zou contact opnemen met de leverancier.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu