Afwasmachine miele g 658 valt uit

Walter

  • #1
Mijn miele g658 (sc) valt uit bij opstart hij laat water op en valt dan stil.
was ook 2 weken geleden heb dan afwasmachine toch in de gang gekregen alles goed zuiver gemaakt en met de finish integrale machinereiniger gekuist.
En heeft een 10 tal beurten normaal gewerkt om nu weer stil te vallen .
Wat zou ik nog kunnen doen om de machine terug werking te krijgen.
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #2
Aanloopcondensator pomp controleren.
 

Walter

  • #3
ik heb gisteren soda in de machine gedaan (had ik gelezen op een ander forum) laten intrekken en dan machine laten spoelen nadien machine terug geprobeerd deed terug normaal gisteren avond terug wasbeurt gedaan zonder problemen maar ja of probleem nu echt is opgelost weet ik ook niet
 

Walter

  • #4
Deze avond viel machine weer stil na opstart dan maar op spoelen gezet en nadien werkte de machine weer kan het dan de aanloopcondensator liggen en waar kan ik die vinden en testen of is het andere oorzaak?
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #5
Zit bij de circulatiepomp aan de onderzijde van de machine daar vind je ook de drukregelaar die is ook vaak verdacht. Meten doe je met een condensatormeter, de capaciteit staat op de condensator aangegeven.
 

Walter

  • #6
machine heeft nu weer een tijdje goed gedraaid en viel weer uit tot ergernis van mijn vrouw heb besloten om een andere te kopen heeft trouwens 21 jaar dienst gedaan zonder stukken toch bedankt voor u tips
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu