Afvoerslang vervangen Siemens SE25E851EU/31

Knijntje

  • #1
Dag allemaal,

Ik heb een nieuwe afvoerslang gekocht voor mijn vaatwasser omdat dat nodig is (lang verhaal). Nu wil ik deze vervangen. Heeft er iemand nog tips waar ik rekening mee moet houden? Ik weet nog niet eens hoe die open moet bijvoorbeeld. Moet er een zijpaneel af? Ik heb een filmpje gevonden dat begint als de machine al open is! Kan ik de machine bijvoorbeeld plat neerleggen met de deur van de vaatwasser plat op de vloer? Of is dat een no no? Of kan ik eerst nog meer water weg laten lopen op de een of andere manier?

En misschien nog wel belangrijker; is dit écht de juiste slang? Of heb ik misschien nóg iets nodig? Ik heb enige twijfel omdat er geen klem bij zit en er vaak een rubberen einde aan zit dat haaks is. Bij deze slang dus niet. Ik wil voorkomen dat ik de machine straks open heb en ik de verkeerde slang heb. Het is namelijk veel gedoe en altijd een risico ook natuurlijk.

Als er iemand een tip heeft waar ik op moet letten dan hoor ik het heel graag :). Alles is meegenomen!

Alvast bedankt


57.jpg
5678.jpg
567.jpg
 
Laatst bewerkt:

Knijntje

  • #2
Inmiddels is de klus al geklaard. Het linker zijpaneel moest eraf om bij dit ouwe beestje de afvoerslang te vervangen. Heb ik iig even wat staan totdat de vaatwassers die ik wil weer te koop zijn... En de slang bleek de juiste overigens...
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu