Afvoer mobiele airco

Fedor

 • #1


Hoi,

Kan ik de afvoer van een mobiele airco door dit rooster voeren? Ik wil dit rooster vervangen voor een plaatje met hierdoor de afvoer van de airco. Op deze manier hoef ik niet de aircoslang door het raam te doen. Door het raam komt er toch warmte binnen en ik kan het rolluik niet helemaal sluiten.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Vonken_trekker

  Specialist Elektra
  • #2
  Lijkt mij geen probleem. Feitelijk maakt het voor de afvoer niet uit of je deze uit het raam hangt of dat die door de muur gaat.

  Ik ga er dan vanuit dat je aan de binnenzijde het rooster weghaalt en de afvoer tegen het rooster aan de buitenzijde aan plaatst.
   

  Fedor

  • #3
  Ja precies, ik wil het rooster vervangen voor een plaatje triplex oid met daardoor de slang(adapter)

  Tegen de sleuven in de gevel zit een stoffen netje. Tegen binnenkomend vuil denk ik, zou dit de uitvoer van warme lucht beperken?
   

  Job_04

  Specialist Werktuigbouw
  • #4
  Als de airco naar buiten blaast kan dit netje weg.

  Houd er wel rekening mee dat dit rooster er waarschijnlijk zat om voldoende ventilatie te realiseren. Op dagen dat je de airco niet gebruikt valt die ventilatie weg en zul je hiervoor wat anders moeten regelen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu