AEG PROTEX wasmachine type L75685

Langegek

 • #1
Beste kenners,

Kan iemand mij vertellen of deze machine koolborstels heeft, of niet?

Kan het nergens op het web vinden.

In afwachting van jullie reactie.

Groet Ronald
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Inverter motor - zou een motor zonder koolborstels moeten zijn! :wink:
   

  Langegek

  • #3
  Hoi Kees,

  Allereerst bedankt voor je snelle reactie, had al wel een vermoeden, maar nu is dat bevestigd.

  Dan snap ik niet waar mijn machine last van heeft. Hij start elk programma op, de machine wordt gevuld met water en draait een paar slagen in de rondte. Na 1 minuut zie je de resterende tijd wel afnemen, maar de machine doet verder (bijna) niets meer. Af en toe hoor je de toevoer van water een fractie van een seconde en vervolgens slaat deze weer af. Dit doet de machine 2 tot 3 keer en vervolgens geeft de machine een klik en staat de starttijd weer op de machine vermeld. Alsof het programma opnieuw wil beginnen.

  Ik heb de niveau regelaar even vervangen met een nieuwe, maar dit loste het probleem niet op. Heb ook in het slangetje geblazen dat hierop is aangesloten, en daar was geen blokkade in te bekennen. Ik heb de afvoer rechts onderin de machine schoon gemaakt, zat bijna niets in. De pomp werkt ook goed, pompt al het water wat in de machine blijft staan goed weg als ik het programma centrifugeren gebruik. Maar na het pompen en twee slagen te hebben gemaakt doet ie niets meer, alleen de tijd telt de machine af

  Heb de slangen ook gecontroleerd en doorgeblazen van de pomp, ben nu ten einde raad. HELLUP!!!!!

  Oh ja, wel heeft mij vriendin twee schroeven in de manchet gevonden die in mij broek zaten. Ik dacht dat het er ook twee waren, maar kunnen er net zo goed drie zijn geweest, weet dat helaas niet meer.

  Iemand een nog een idee?
   

  Langegek

  • #4
  Ik heb zojuist een bon terug gevonden waarop staat dat de interfase en het moduul (ik neem aan de module) is vervangen afgelopen februari.

  Ik zat ook nog na het lezen van vele berichten op deze site aan het moduul te denken, dat deze stuk zou zijn, maar die is dus 9 maanden geleden vervangen.

  Ik ben ten einde raad, hopelijk weten de kenners onder jullie nog een oplossing.

  groet Ronald
   

  Langegek

  • #5
  Vervelendste van allemaal is dat de machine geen foutmelding geeft....
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu