AEG oko_favorit 3020-W water wordt niet meer weggepompt

A

Anonymous

Gast
  • #1
Het water wordt niet meer weggepompt. Als ik de programmaknop op een pompstand zet hoor ik de pomp brommen maar er gebeurd niets. na enige tijd gaat de pomp meer geluid maken. Pomp wordt ook warm. Als de pomp gewisseld moet worden, hoe kan ik dat het beste doen???

E-nr: 911.232.191
F-nr: 106/529339
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Het betreft hier een vaatwasser. Ik heb geprobeerd om de pomp te demonteren maar ik krijg hem niet los. De slangen losmaken is het probleem net maar de pomp zelf krijg ik niet los. Ik weet niet hoe dat vast zit en ik wil niet proberen om het met "geweld" te doen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Op de site van AEG kun je onder onderdelen "bestellen" dwz dat je onder dat hoofdstuk tekeningen kunt zien van oa jouw machine: AEG - vragen en service - service - bestelsysteem - zoeken op modelnaam - vul in *3020-W - zoeken - kies model met juiste E nr - kies wateruitrusting - toon de onderdelentekening. Dat is een PDF, bij flink vergroten zie je de pomp in onderdelen, niet superexact maar misschien heb je er wat aan, verder advies moet van de specialisten komen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
De pomp zit met een bajonetsluiting op het pomphuis gedraaid. Om de pomp los van het huis te krijgen dien je de pomp een klein stukje te verdraaien en kan je hem er af halen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Ik kan zien dat de pomp met een bajonetsluiting vast zit. Dat is niet het grootste probleem. De pomp zelf heeft een aantal verbindingen. Eén voor de toevoer, één voor de afvoer (dit zijn slangverbindingen), één aan de motor (bajonet) en de laatste is zit vast aan reservoir waar het water in verzamlt wordt. En die krijg ik nou net niet los. Ik heb geprobeerd om het los te draaien en te trekken maar dit wilde niet lukken.

Ik ben bang dat ik iets breek. Verder complimenten voor de snelle reacties.

Perfect.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu