AEG öko lavamat 72620 update tikkend geluid

A

Anonymous

Gast
  • #1
Als ik de trommel met de hand rond draai, dan is er ter plaatste van zo'n binneschot in de trommel, onderin rechts iets uit het midden, een tikkend c.q. schrapend geluid. Het wijst op een vreemd voorwerp in de 'wasbak' (=natte compartiment waarin de trommel draait), die kennelijk de trommel op één plek raakt. Het is mij een raadsel wat in de 'wasbak' is geraakt, maar ik wil graag op onderzoek uit. Het ljik me dat e.e.a. makkelijk toegankelijk moet zijn. Ik kan echter nergens contstructietekeningen van deze wasautomaat vinden, zodat ik niet weet wat de makkelijkste wijze is of hoe de wasautomaat in elkaar zit.

Weet iemand of deze ergens (digitaal) beschikbaar zijn?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Zit VERMOEDELIJK een BH beugel tussen de binnen- en buitentrommel in, is al eens behandeld op dit forum hoe u dit het beste kunt doen, advies scroll naar beneden door en zoek naar hoe u het elemet en beugel eruit kunt halen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Echte constructie-tekeningen zijn het niet, maar onderdelen-tekeningen kunnen van de site van AEG opgehaald worden door net te doen of je onderdelen wil bestellen.

Vragen en Service / Service / Onderdelen Bestelsysteem / Bestelsysteem(Bestelsysteem gaat meestal 1 keer niet goed, daarna wel...)

Doe zoeken op modelnaam *72620
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu