AEG Lavamat 76800 na herstel door reparateur weer kapot

Roelwes

 • #1
PNC code 91400325900IPX4.

Hallo allemaal, vorige week mijn wasmachine laten repareren door reparateur omdat hij niets meer deed. Hij starte niet. Lichtjes branden wel, timer liep ook, maar verder gebeurde er niets.
Reparateur heeft er voor 250 Euro een nieuwe regelaar ingezet. Met arbeidsloon en voorrijkosten zo'n 350 Euro betaald. Wasmachine is iets ouder dan twee jaar (heb geen bon meer).
gelijk dezelefde middag stopte de wasmachine er weer mee en is reparateur weer langs geweest. Er stond toen een melding E20 in het scherm. Reparateur haalde een bierdopje uit de afvoer.
Vandaag stopte de wasmachine er weer mee en had ook een E20 melding.
Ik heb water laten weglopen, afvoer bekeken en er zit niets in. De wasmachine doer weer precies hetzelfde als bij de eerste melding. Dus timer loopt wel, maar verder niets.
Mijn vraag is nu. Wat kan er aan de hand zijn en was het de eerste keer wel de regelaar die kapot was? Wat kan ik het beste doen als ik de reparateur bel?
Ik hoop snel van iemand iets te horen, aangezien we morgen moeten bellen. We hebben drie kids en probeerden in te lopen met de was. Dat lukt op deze manier niet. Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen met een of meerdere goede tips.

Dank je wel.

Groet Roeland
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Op het forum wordt geen oordeel gegeven over het werk van monteurs, het is van een afstand niet te beoordelen of zijn werk wel of niet goed was, bovendien dient u dit op te lossen met de monteur en/of de firma waarvoor hij werkt, normaal zit er garantie op het verrichtte werk.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu