Aeg 76850 waterverbruik

Arno23

  • #1
Hallo Allemaal,

Ik ben de trostse eigenaar van de bovenstaande machine maar nu is mijn vraag kan ik ook het waterniveau wat omlaag brengen want ik vind dat ie best wel veel water gebruikt tegenover mijn oude in-de-shit de machine maakt gebruik van een sproeisysteem dus zou zuiniger moeten wezen

graag hoor ik van jullie
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Niet aankomen, alles is op elkaar afgesteld, u loopt de kans dat de machine dan de was niet meer schoon krijgt.
 

Arno23

  • #3
Ok :)

Maar omdat deze wasmachine naar mijn weten best wel veel water verbruikt of is het normaal dat het water ongeveer 20 cm boven het deurmanchette uitkomt ik weet het natuurlijk niet ik heb altijd een Indesit gehad en die was veel zuiniger of juist niet maar dan is het dus normaal neem ik aan ?
 

Glemoren

  • #4
Ik heb hetzelfde apparaat en staat het water werkelijk 20 cm boven de deurmanchet. Bij mij staat het water nooit boven de deur manchet en is hij eigenlijk te zuinig.
 

GewoonIemand

  • #5
Kwa waterverbruik zijn alle wasmachines tegenwoordig even zuinig. Allemaal rond de 50 liter per wasbeurt (witte/bonte was).
Als je het verbruik niet vertrouwd kun je een meting doen door bijv. een emmer als afvoer gebruiken. Je zou hem ong 5x moeten legen (10 liter emmer).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu