Advies nodig voor leidingen en keukenmuur na verwijdering oude keuken

Steven61

  • #1
Hallo allemaal,

Ik wil graag jullie advies inwinnen over mijn keuken voor mijn nieuwe woning. Onlangs is de oude keuken verwijderd, waardoor het duidelijker is geworden hoe de leidingen en de muur eruitzien. Helaas hebben we ook een schimmelprobleem ontdekt op de muur.

Nu ben ik benieuwd naar jullie mening. Moeten we de leidingen vervangen? En wat kunnen we doen aan het schimmelprobleem op de muur, zodat de nieuwe keuken straks met de bovenkastjes er prachtig uitziet?

Hier is een foto ter referentie, zodat jullie een idee krijgen van de huidige situatie en toekomstige situatie. Ik zou het ook waarderen als jullie suggesties hebben om de schimmel te behandelen en verdere schade te voorkomen.

Alvast bedankt voor jullie waardevolle input!

Groetjes,
Steven

WhatsApp Image 2023-07-15 at 14.05.47.jpeg WhatsApp Image 2023-07-15 at 14.05.46.jpeg WhatsApp Image 2023-07-13 at 19.24.33.jpeg
 

Olifant1990

  • #2
Zou zeker de schimmel behandelen voor je er iets overheen bouwt.
Denk dat je met een bekend schoonmaakmiddel tegen schimmel al een heel eind moet komen.

Leidingen vervangen, als je er van begin tot eind bij kan, zou ik persoonlijk wel doen, je keuken gaat weer heel wat jaartjes mee en dan wil je niet een doorgeroeste leiding hebben over een paar jaar.
 

Willem52

  • #3
Koper zal niet zo snel doorroesten.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu