Zanussi aquacycle 1400 ineens piepen

Yvje6

  • #1
Gisteravond heb ik de wasmachine zo ingesteld dat hij om 5:30 vannacht zou gaan wassen, en dus klaar zou zijn als ik wakker werd, maar nu hoorde ik om 4:30 de wasmachine piepen, dus ene storing, nou toen heb ik de stroom uitgedaan en weer aan , en weer geprobeerd maar hij doet t niet hij blijft piepen. Ik mn man gebeld en die zei ik vond het al zo vreemd ik had geen licht in de badkamer en toen hij beneden kwam was de stop eruit! de stop had hij weer aangedaan, maar wij zijn het spoor bijster?ik ben nu al heel de morgen aan het proberen , maar nee

wie weet raad!!

gr yv
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Hoort u ook een pomp o.i.d. lopen ?
 

Yvje6

  • #3
Er gebeurt helemaal niks als ik hem aanzet gaat hij galijk piepen, hij gaat gelijk in storing!!
 

Yvje6

  • #4
De machine was al in storing toen hij nog op de timer stond!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Kan mogelijk een defecte kraan of aquastop zijn waardoor de machine geen water krijgt of misschien ergens een lek waardoor er water op de bodemplaat staat, controleer de bodemplaat.
Via de plint aan de voorkant of door een zijpaneel te verwijderen kunt u op de bodemplaat kijken.
Is het dat niet dan de afvoerpomp controleren.
 

Yvje6

  • #6
Nou we hebben het gevonden hoor!het was een of ander rellais dat was dus gewoon verbrand :shock: waar zeg maar het slot van de deur inzit.
het was natuurlijk al heel raar dat ie al voordat de timer was afgelopen in storing was, want hij moest nog ff ik heb de storing om namelijk om 4:30 uitgezet, en die is toen gaan piepen omdat mijn man de stroom er weer op had gezet.........maar voor 36 euries zijn we klaar!en nu lekker wassen want de was komt bijna de trap afgelopen!!!!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu