Meerwerk inbouwspotjes nieuwbouw woning, prijs??

Marcelsan

  • #1
Nieuwbouw woning, als meerwerk uitsparing voor 4 inbouwspots in erker (plafond van multiplex) laten maken met inbouwpot, aansluiting op centraaldoos op +/- 4 meter afstand, extra schakelaar bij alle andere schakelaars op ongeveer 6 meter van de centraaldoos. Prijs 765 euro.

Wat vinden jullie van deze prijs?

Zien jullie mogelijkheden om dit later zelf te doen? Er zal ruimte zijn tussen aftimmering van multiplex en het dak van de erker, alleen de vraag is hoe je daar achteraf nog (netjes) komt met stroom. Schakelaar is niet zo'n probleem, doe toch alles draadloos met klik-aan klik-uit systeem.

Graag jullie reacties, alvast bedankt.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Prijsbeoordelingen doen wij hier niet.

Wij kunnen toch niet zien wat de werkelijke werkzaamheden zijn om dit te doen.
Vraag meerdere offertes, of laat de monteur een deugdelijke open begroting maken van dat meerwerk.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #3
Uit de forumregels:

• Een diagnose, offerte of reparatie, die reeds gedaan is door een bedrijf of monteur, kan niet worden beoordeeld via dit forum. Het is op afstand niet vast te stellen of zo iemand zijn werk al of niet goed heeft gedaan, en de vakmensen op dit forum zullen hun collega's ook niet afvallen. Hetzelfde geldt voor door derden uitgevoerd werk van welke aard dan ook: vragen te maken hebbend met het niet goed uitgevoerd zijn ervan zullen direct gesloten worden.

Dus doen we hier een slotje op. Klusvragen eventueel in een nieuw topic stellen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu