Marynen wasmachine kapot

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn wasmachine van het merk Marynen is kapot. Als ik aan de knop om de programma's in te stellen draai, draai ik in het luchtledige. Je kan er dus wel aan draaien maar de wasmachine pakt hij niet mee. Ik heb voorzichtig geprobeerd de programma knop er af te trekken, dit is niet gelukt. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn?
Ik heb de wasmachine van iemand gekregen, hij is ongeveer 5 jaar oud. Is het verstandig om er een monteur bij te halen?

Tips (voor ons studentenhuis) over wat we zouden kunnen doen zijn erg welkom!

Groetjes, Miriam
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Zoek even het typeplaatje op: in de deurrand, of in het klepje bij het filter, dan wel op de achterkant. Daar staat een P - nummer op. Als je dit hier meld kunnen de vakbroeders onder ons nazien op de onderdelen tekening wat er mogelijk defect is. vermoedelijk een kunststofdeel tussen de knop en de as vd timer.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Een P-nummer heb ik niet kunnen vinden, wel een ander nummer, namelijk M280FX. Ons vermoeden is hetzelfde, nadat we de bovenkant eraf hadden geschroeft konden we op het oog geen defect vinden. Als het gaat om dat kunststofdeel tussen de knop en de as van de timer, is het dan zinnig om te laten maken of zijn de kosten voor reparatie net zoveel als een nieuwe wasmachine?
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
dat kunststofdeeltje zal u de kop niet kosten hooguit 10 Euro. ongeveer 20 minuten werk + voorrijdkosten is wat u aan extra onkosten moet incalculeren als een bedrijf het voor u doet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu