Lekkage in badkamervloer

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #21
Vraag het even bij die winkel waar je het kit haald ze kunnen je advies geven.
 

Robert147

  • #22
Vorige week zijn er 2 specialisten komen kijken en hebben vanalles opgemeten. Zo hebben ze met 2 apparaten het vocht in de vloer en de muur opgemeten. Het vochtgehalte was op sommige plekken echt abnormaal hoog.

Ze hebben met infrarood naar de afvoer van de drain gekeken maar die was helaas niet zichtbaar. De kranen zijn gecontroleerd op lekkages. Eigenlijk was alles goed op 1 ding na, de kit. De kit is echt dramatisch slecht en wordt elke dag slechter, niet alleen bij de douche.

Ook het niet afkitten van de kraan was een minpunt. Ze hebben nu kleurstoffen in de afvoeren gedaan maar tot op heden heb ik van die kleuren nog niks gezien. 99% kans dat het de kit is. Mijn tegelzetter komt woensdag kijken aangezien de kitter via hem is gekomen. De kit is ook erg minimaal aangebracht. Nu ik er aan terugdenk was de kitster bang dat ze niet genoeg kit bij zich had. Ik denk dat ze veel te zuing te werk is gegaan.

Nu de vraag, hoe krijg ik het vocht eruit....
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #23
Ik denk dat er niets anders op zit dan te wachten tot het vanzelf droog wordt, misschien is een bouwdroger nog een optie.

De randen kunt u voor nood afplakken met klussenband (ducktape).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu