Elektrolux wasmachine EWF 1476GDW startprobleem

Pouwel

  • #1
Onze elektrolux wasmachine van nog geen 1 jaar oud neemt bij aanvang van het programma een klein beetje water in en stopt daarna gelijk. Op het display telt ie wel de tijd af, maar er gebeurt verder helemaal niets. Er komt ook geen foutmelding. Ik heb de watertoevoer helemaal nagekeken en zelfs de waterkraan vervangen (omdat ik dacht dat de druk te laag zou kunnen zijn door verkalking) maar dat helpt niet. Hij heeft bij de laatste wasbeurt wel erg staan bokken. Hij staat echter nog steeds goed waterpas. Wat kan dit zijn??
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #2
Koolborstels op motor controleren indien korter dan 5 mm vervangen
 

Pouwel

  • #3
Dat lijkt me heel stug want het is een koolborstelloze motor....
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #4
Zie nu ook pas dat hij 1 jr oud is. Je hebt 2 jr fabrieksgarantie
 

Pouwel

  • #5
Klopt helemaal. Ik hoopte het zelf even snel te kunnen verhelpen door hierover het forum te raadplegen. Inmiddels al via de winkel afgesproken dat er morgen een monteur langskomt. Bedankt voor je reaktie :wink:
 

Pouwel

  • #6
Hoe liep dit af:
Monteur van de firma is geweest, kon niets vinden. Gelukkig nog garantie, dus monteur van Electrolux is geweest en heeft aan de foutcode kunnen zien dat de motormodule (aansturingsmodule van de motor bij koolborstelloze motoren) moest worden vervangen. Gelukkig had hij zo'n ding bij zich en heeft 'm vervangen. Nu doet hij het weer goed! Koop je een koolborstelloze motor en wat gaat er dan stuk?? Lijkt de wet van Murphy wel :lol: In ieder geval bedankt voor jullie reacties!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu