Blue Air Wasmachine hoge toeren

A

Anonymous

Gast
  • #1
Als mijn wasmachine met zijn programma begint begint de motor direct op hoge toeren te draaien, slaat af, probeert het nog twee keer en blijft dan hangen. Weet iemand wat er nu vervangen moet worden?Alvast bedankt.

Boris
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Boris,Leg je vraag eens voor aan W.A. Vijn.
Ze hebben mijn ook erg goed geholpen via Email en heb mijn blue air dankzij deze gerepareerd... bij mij was het de pomp die verstopt zat waardoor hij niet meer centrifugeerde...

Succes,
Fred
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Mijnen Heren, Graag zou ik het adres willen weten van de importeur van BLUE AIR wasautomaten.

Bij voorbaat veel dankHoogachtend ed.
kleinpenning
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
ik zou graag het email adress willen hebben van blue air wasmachine
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
mijn blue air wasmachine maakt bij het snel ronddraaien (centrifugeren en vlgs. mij spoelen) een hoop lawaai (geeft ratelend en tikkend geluid).Herkent iemand dit en wat zou het kunnen zijn?
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Weet iemand wat er aan mankeert als de machine wel gewoon z'n programma draait maar niet centrifugeert (pomp pomt wel tijdens centrifuge programma). Zit er ergens een water sensor die misschien niet werkt? Zo ja waar zit ie en kan ik dar zelf bij?model: AI 1259 TX, dubble action / eco care
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Mijn wasautomaat centrifugeert niet meer.Het afpompen werkt wel.In de centrifugeer stand gaat de motor wel draaien maar hij zet niet door, waardoor de motor steeds maar een paar slagen maakt en dan weer afvalt waarna hij weer aanslaat, weer een paar slagen maakt om vervolgens weer afvalt en zo doorAls ik de riem verwijder en de machine laat centrifugeren dan gaat de motor wel op hoge toeren draaien (centrifugeren).Wat kan dit zijn?Motor is vervangen door een andere motor en doet hetzelfde.Kan de module de oorzaak van dit probleem zijn?

Alle hulp cq ideeën zijn welkom.

Bij voorbaad dank.
 
A

Anonymous

Gast
  • #8
Mijn Blue Air maakt veel lawaai bij het centrifugeren en sinds gister centrifugeerd hij helemaal niet meer. Zou niet weten hoe oud hij is, want we hebben hem gekregen...Heeft iemand een nummer van de klantenservice van Blue Air?
 
A

Anonymous

Gast
  • #9
Mijn Blue Air is midden tijdens het wasprogramma (4) gestopt en doet helemaal niets meer. Zelfs het powerlampje brandt niet meer.Er staat ook nog water in de wasmachine.Herkent iemand deze symptomen? Wat zou het kunnen zijn?

Bij voorbaat dank voor jullie reactie.
 
A

Anonymous

Gast
  • #10
Ook mijn blue air kampt met bovenbeschreven centrifugeproblematiek. Heeft iemand al een oplossing gevonden?

Alvast bedankt!
 
A

Anonymous

Gast
  • #11
Wie weet waar de importeur zit van Blue Air ?Alvast bedankt
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu