Blomberg WA 1320 Beugel in de trommel

Danny32

  • #1
Hallo,

Vandaag is er een bh beugel in de trommel terecht gekomen van onze Blomberg type WA 1320. Ik heb de achterkant eraf geschroefd nadat ik de bovenkant er ook al afgehaald had. Het beugeltje zit echt in de trommel en die zit potdicht via de boven of achterkant. Ik vrees dat ik dus de voorkant eraf moet halen maar ik weet niet hoe.. :(

Groeten danny :cry:
 

Co de Witgoedman

  • #2
Via de achterzijde, het element eruit halen, zit op de bodem, te zien tussen de snaar.....element loshalen door de 6kanten schroef los te draaien en dan het elenment eruit trekken........en dan met eel lampje kijken waar de Beugel zich bevind.
 

Danny32

  • #3
Hallo Cor,

Hartstikke bedankt voor je reactie. Voor ik het verkeerde allemaal uit elkaar gaat halen, wat is precies het 'element'. Is dat het witte geval wat tussen de 2 snaren bevind ? Want als ik die eruithaal, zit er een gaatje van een cm. Daar kan ik niet veel door zien. Dus jij zal wel iets anders bedoelen.
Ik heb voor de duidelijkheid een foto geupload.



Alvast bedankt voor je moeite !! :P :D
 

Co de Witgoedman

  • #4
Het element is het bronzen ding, onderaan de trommel, met 3 draden eraan waarvan 1 geel groene.........die moet eruit.
 

Danny32

  • #5
Gevonden, ik kan hem zien zitten. Nu moet ik hem nog eruit zien te krijgen. Hij zit helemaal dubbelgevouwen achteraan. Ik ga wel ff pielen. Ik laat het je wel weten als ie eruit is !! :?
 

Danny32

  • #6
Jaaaaaaaaaaaaah hij is eruit :D :D Duurde ff, heb een stukje hout aan het eind inkeping gemaakt zodat hij er misschien achter bleef haken en na een tijdje had ik hem.
Super bedankt voor je info. Jij hebt er echt verstand van !!

Ik ga deze site zeker aanbevelen aan iedereen !!

Nogmaals bedankt Co you are the man ! :cool:
 

Co de Witgoedman

  • #7
Compliment aan jou terug, met je eigen inventiviteit de beugel uit een rotpositie eruit gekregen.................netjes hoor :prima:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu