bh-beugel in AEG lavamat

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo, heeft iemand enig idee hoe ik zelf mijn bh-beugel, die door de trommel is geschoten, kan verwijderen? Ik heb een AEG lavamat voorlader.

Alvast bedankt!
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
afhankelijk van het bouwjaar/type: achterplaat verwijderen ntc of thermostaat en pakking verwijderen. even een looplamp in de trommel bijschijnen en vervolgens de bh beugel met een stuk ijzerdraad eruit halen. Mits de beugel niet om het verwarmingselement zit, achter de trommel bij het kruis of voor bij het manchet.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Laat ik nou hetzelfde probleem hebben, alleen heb ik de plaat eraf gehaal en zie alleen die kuip en kan er dus van die kant niet bij. Nu heb ik wel de bovenkant proberen los te halen alleen zit die vast op een plek waar ik 'm niet los krijg. Ik heb ook een AEG öko-lavamat.

Please help, ik heb een berg wasgoed liggen!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Heb hetzelfde aan de hand gehad: Ik heb de achterwand en vervolgens het verwarmingselement verwijderd. Lamp in de trommel en langzaam de trommel gedraaid totdat de beugel voorbij het gat van het verwarmingselement kwam. Toen "genaecologisch" gehengeld met een stukje ijzerdaar en tangetje. Zo heb ik de BH-beugel kunnen verwijderen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu