Bauknecht trkk 6840 condensdroger: printplaat vervangen?

Paumenv

  • #1
Hallo,
Ik heb een Bauknecht TRKK 6840 condensdroger en sinds enige tijd vertoont de draaischakelaar om het programma te kiezen, kuren.
Steeds vaker ging het apparaat niet aan. Na een tijdje wachten deed hij het wel weer, maar nu krijg ik 't apparaat helemaal niet meer aan de praat. Ik heb intussen het bedieningspaneel gedemonteerd en de printplaat eraf geschoefs en overtollig vuil eruit gehaald. Toen leek het apparaat het wel weer te doen. Ik stelde het programma in maar toen ik de natte was erin stopte deed hij 't helemaal niet meer. Ik krijg 'm niet meer aan de praat.

Mijn vermoeden is dat ik de printplaat moet vervangen voor een nieuwe (€ 140,--). Ik wil graag weten of dit vermoeden juist is voordat ik deze investering doe.

Wie kan mij helpen?

Groet Victor
 

Paumenv

  • #2
Ik heb inmiddels de printplaat unit besteld en ontvangen. E.e.a. verwisseld en de droger loopt weer als een zonnetje. :cool:

Weet iemand waardoor deze storing kan zijn ontstaan? ik heb een iets gelezen over mogelijk waterdamp dat door een ondeugdelijke afdichting achter de printplaat kan komen. Weet iemand hier iets van?

Groet, Victor
 

Mielew715

  • #3
Umm ik weet niks over Bauknecht
[maar ik heb wel een wasmachine van dat merk]
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Zou de TS dit interessant vinden ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu