AEG Lavamat 88730 storing C6

Heer Anton

  • #1
Beetje laat maar eindelijk is hij defect
Alleen bij het programma "kort wasprogramma"gaat hij na 20 minuten in de storing C6. Druksensor ( analoog) vervangen. De gehele processorprint doorgesoldeerd. Verwarming doet het. Het water dat uiteindelijk weggepompt wordt heeft de -ingestelde temperatuur.( voelen aan de pompslang. De elaktronische druksensor is luchtdicht en beweegt. Als ik er bij de inname van water in blaas, denkt hij dat hij water heeft en gaat wassen. echter slechts 20 minuten.
Iemand een suggestie??
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
C6: storingsmelding:
- Druksensor defect
- Kookveiligheidsschakelaar defect
- Kabel defect
 

Kees kit

  • #3
Kan 2 dingen zijn : massa sluiting in element
of je module is defect , en dat is minder :(
 

Heer Anton

  • #4
Beste Jan,

Allereest dank voor de snelle reactie.
De "analoge"druksensor inmiddels vervangen. ( er zit ook nog een elektronische druksensor in met wat electronika en aan het membraan is een ferro kerntje gekoppeld ) Nog steeds na 20 min bij een klein programma C6
Wat ik niet snap is dat indien de kookveiligheid of kabel defect is de foutmelding bij andere wasprogramma`s niet verschijnt. Ik begin een beetje aan de processor te denken. wat hij al heel lang heeft. Langer dan c6. is dat soms alle leds op het bedieningspaneel gaan flikkeren. Het wasprogr. gaat dan gewoon door. Dit doet hij bij alle programma`s.

Heb je nog een suggestie?
Vriendelijke groet, Ton.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu